Get this Widget

A fost deschis al 18-lea centru comercial din portofoliul NEPI Rockcastle România

0

În județul Satu Mare, a fost deschis al 18-lea centru comercial din portofoliul NEPI Rockcastle România. Inaugurarea celui mai complex proiect de retail din regiune s-a făcut după o investiție totală de 40 de milioane de euro.

Centrul comercial găzduiește 85 de spații comerciale și vine cu o serie de noutăți pe plan local, precum deschiderea primului hipermarket Carrefour, pe o suprafață de 7.500 de metri pătrați, dar și lansarea, în premieră, a unor branduri internaționale și naționale. Proiectul are, totodată, un impact pozitiv în comunitate, generând, după deschidere, peste 900 de locuri de muncă permanente.

„Shopping City Satu Mare este al 18-lea centru comercial din portofoliul NEPI Rockcastle din România, o cifră ce susține faptul că suntem cel mai activ investitor imobiliar pe zona de retail din țară. Am dezvoltat acest proiect pornind de la nevoile locuitorilor din întreaga regiune și am creat un mix adaptat de magazine, restaurante și opțiuni de petrecere a timpului liber, ce credem că le va schimba în bine stilul de viață”, declară Marius Barbu, Head of Asset Management NEPI Rockcastle.

Autor: Ioana Galeș
Foto: NEPI Rockcastle România
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply