Get this Widget

Accor și Orbis Group vor deschide încă 10 hoteluri în România

0

România este o piață-cheie pentru Accor și partenerul său strategic în Europa de Est, Orbis Group. 11 hoteluri funcționează astăzi în întreaga țară, sub mărcile Accor: Pullman, Novotel, Mercure, ibis și ibis Styles – și planurile de dezvoltare ale grupului cuprind încă 10 hoteluri, care vor aduce 1450 de camere noi pe piață până în 2022.

În 2018, Orbis și-a consolidat angajamentul față de ospitalitatea românească achiziționând Mercure Bucharest Unirii pentru 11 milioane de euro.

România, atractivă pentru investitorii în domeniul hotelier

Din perspectiva unui investitor hotelier, România oferă randamente mai atractive decât cele din piețele vest-europene, păstrând în același timp un profil de risc scăzut și o lichiditate relativ ridicată.

“Popularitatea și atractivitatea României pentru brandurile hoteliere internaționale sunt alimentate de perspectivele economice pozitive ale țării, de istoria sa bogată, de natura frumoasă și de cultura prolifică, în jurul valorilor gastronomiei si a producției vinurilor. Competiția pe piața ospitalității este în creștere și face parte din joc, dar suntem bucuroși să vedem că din ce în ce mai mulți investitori locali și mai mulți investitori locali si internaționali care decid să lucreze cu recunoscute global ale grupului Accor”,  explică Frank Reul, Head of Development of Orbis & Accor Eastern Europe.­­

Autor: Ioana Galeș
Foto: Accor

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply