Get this Widget

AccorHotels achiziționează Adoria

0

AccorHotels anunță achiziționarea platformei Adoria, platforma SaaS, care permite industriei de catering să optimizeze managementul aprovizionării.

Fondată în Franța în 2003, Adoria este utilizată de 2.700 de organizații (30 de grupuri de catering) și reunește 300.000 de utilizatori activi și peste 800 de producători și distribuitori.

Adoria oferă soluții centralizate pentru gestionarea licitațiilor, achizițiilor, logisticii și producției. Această suită de module garantează că toți actorii din lanțul de catering oferă un serviciu de calitate, de la producător la consumator, și asigură rentabilitatea acestora.

“Sunt încântată de adăugarea companiei Adoria la gama de servicii a Grupului, care completează achizițiile recente ale AccorHotels în sectorul de catering. Această achiziție este în concordanță cu strategia noastră de a achiziționa cei mai inovativi și vizionari jucători de pe diverse piețe, pentru a oferi clienților și partenerilor noștri o gamă din ce în ce mai largă de servicii complementare. Scopul nostru este de a sprijini dezvoltarea internațională a Adoria, beneficiind în același timp, de experiența sa și de o echipă extreme de calificată,”a declarat Caroline Tissot, Chief Group Procurement Officer în cadrul AccorHotels.

“Suntem foarte încântați să colaborăm cu AccorHotels, deoarece ambele companii sunt concentrate asupra aceluiași scop: furnizarea celor mai inovatoare soluții digitale pentru a îmbunătăți experiența clienților noștri. Adoria crește în mod structural pe piața sa și suntem mândri că suntem un lider recunoscut în rândul organizațiilor și grupurilor de catering mijlocii, mari și globale. Prin combinarea punctelor noastre forte cu cele ale AccorHotels, vom crește performanța clienților noștri,”a adăugat Laurent Gueye, CEO al Adoria.

Autor: Victoria Preda
Foto: AccorHotels

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply