Get this Widget
Cursul BNR
22 Ian 2018
 EURO = 4.6656 RON
 USD = 3.8059 RON
Cursul BNR
19 Ian 2018
 EURO = 4.6614 RON
 USD = 3.7984 RON
Mountain View
Mountain View

Admiterea la Medicina Militară: UMF Târgu Mureș introduce un program de pregătire sportivă pentru candidaţi

0

Admiterea la Medicina Militară include trei etape – recrutarea, selecţia şi admiterea, iar pregătirea sportivă face parte din etapa de selecţie. În acest context, Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş a decis să introducă , în premieră, un program de pregătire sportivă pentru candidaţii la Medicină Militară din cadrul Facultăţii de Medicină.

“Învăţământul medical militar oferit de Institutul Medico-Militar, Catedra de Pregătire Medico-Militară şi Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş este la cele mai înalte standarde. Avantaje ale studenţilor la Medicină Militară sunt şcolarizare, cazare, hrană şi asistenţă medicală gratuită, o soldă lunară începând cu primul an de studiu şi burse ERASMUS+ la universităţi din străinătate”, precizează reprezentanții UMF Târgu Mureș.

Activităţile de pregătire sportivă vor fi organizate în perioada martie – aprilie 2018, de către o echipă formată din cadre didactice ale universităţii, coordonată de conf. dr. Adela Bădău, şi nu vor fi gratuite. Acestea vor avea loc duminica, pe 11 şi 25 martie, precum şi pe 15 şi 29 aprilie, în campusul UMF, începând cu ora 10,00, vor dura două ore şi vor costa câte 50 lei.

Pentru anul universitar 2018-2019 a fost suplimentat la 100 numărul de locuri la Medicină Militară, candidaţii având de parcurs trei etape – recrutarea, selecţia şi admiterea, iar pregătirea sportivă face parte din etapa de selecţie.

Autor:Mădălina Lazăr
Foto:UMF Târgu Mureș
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply