Get this Widget

Aegon România introduce în portofoliu o asigurare pentru servicii medicale oncologice

0

Compania de asigurări de viață Aegon România, parte a grupului financiar internațional Aegon, își completează portofoliul cu un nou produs dedicat românilor care vor să aibă sprijin financiar şi acces la servicii medicale de calitate.

Reprezentanții Aegon România au decis să lanseze acest produs în contextul în care doar în 2018, peste 83.000 de români au fost diagnosticaţi cu afecțiuni din sfera oncologică, potrivit Global Cancer Observatory (GLOBOCAN), platforma internațională cu cea mai bună actualizare a cifrelor despre cancer. În plus, aceeaşi statistică arată faptul că în fiecare zi 140 de români îşi pierd viaţa din cauza cancerului. Cifra este dublă faţă de cea din 2009.

Asigurarea Optimist a fost realizată în colaborare cu clinicile de radioterapie Amethyst și oferă, în cazul diagnosticării cu orice tip de cancer, un sprijin financiar de 5.000 lei destinat să acopere nevoile imediate ale clienților Aegon, plus acces rapid la tratament specializat în clinicile Amethyst.

Cu toții știm, la nivel teoretic, că sănătatea este cea mai importantă. Cu toate acestea, românii continuă să manifeste un interes destul de scăzut pentru cumpărarea unor produse de asigurare medicală. Tendința este să amâni acest moment. Știm, din păcate, din experiența personală a colegilor noștri și nu numai, că atunci când un membru al familiei este diagnosticat cu cancer, ai nevoie repede de bani  pentru diferite costuri care pot apărea –  investigații suplimentare, deplasarea într-o altă localitate, transportul, cazarea și alte cheltuieli inerente. Asigurarea Optimist oferă exact acest suport: banii pe care să te poți baza la nevoie, plus acces rapid la un tratament personalizat, folosind tehnologii de ultimă generație,” explică Sînziana Maioreanu, CEO Aegon România.

Autor: Ioana Galeș
Foto: Aegon

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply