Get this Widget

Afacerile Lactag au ajuns la 58 de milioane de lei

0

Rezultate pozitive pentru brandul românesc Lactag, cifra de afaceri netă înregistrată în 2018 de procesatorul de lapte fiind de 58 milioane de lei, în creștere cu 36% comparativ cu anul precedent.

Ne bucurăm că strategia de restructurare financiară începe să dea roade, iar cifrele Lactag se îmbunătățesc, așa cum am prevăzut pentru primele trimestre de reorganizare. Vom continua să eficientizăm linia de business procesare lactate – principala sursă de venit a companiei – și să limităm pierderile prin implementarea prevederilor planului, astfel încât să generăm suficient excedent pentru îndeplinirea previziunilor,”a declarat Aurel Podariu, Senior Partner CITR.

La sfârșitul lui 2018, business-ul principal, de procesare lapte, care reprezintă 59% din cifra de afaceri netă a companiei, a înregistrat o creștere de 39% față de aceeași perioadă a anului precedent, generând un profit operațional de aproximativ 800.000 de lei.

Anul trecut am reușit să avem o creștere consistentă a cifrei de afaceri și o consolidare a poziției în piață, reușind să încheiem anul financiar cu un rezultat operațional pozitiv. Pentru perioada urmatoare ne propunem o creștere sustenabilă și profitabilă a activității de bază și împreună cu specialiștii din echipa CITR să implementam cu succes planul de reorganizare, astfel încât să găsim cele mai bune soluții financiare atât pentru creditorii cât și pentru acționarii Lactag,” a menționat Adriean Asan-Mic, administrator special Lactag.

Autor: Ioana Galeș
Foto: Lactag
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply