Get this Widget

Afirmația la Ordinea Zilei: Iubirea îmi umple viața

0

Iubirea este un mod de viață și se află pe un înalt nivel vibrațional. Iubirea este una dintre cele mai puternice legi universale. Alegând iubirea, alegem viața. Afirmația de astăzi, la Ordinea Zilei, este Iubirea îmi umple viața.

Este ca și cum iubirea ar curge dintr-un izvor nesfârșit. La fel și binecuvântările se vor revărsa, la fiecare pas, făcându-și apariția în calea noastră.

Fiecare gând pozitiv aduce ceva frumos în viața noastră, în timp ce gândul negativ îndepărtează realitatea bună și frumoasă. Fiecare dintre noi vrea să fie iubit, pentru că acesta este sensul vieții. Iar iubirea va exista atâta timp cât credem în ea și spunem chiar în acest moment că astăzi iubirea îmi umple viața.

Nimeni nu mă iubește devine Eu eman iubire, iar iubirea îmi umple viața.

Negația nu sunt iubit(ă)/apreciat(ă) este înlocuită cu sunt iubit(ă)/apreciat(ă).

Un om care se simte iubit gândește, vorbește și realizează lucruri frumoase. Un om care se simte neiubit realizează contrariul. Omul s-a născut să experimenteze fericirea. Cum poate fi fericit fără iubire? Așa că pentru a trăi în pace și pentru fi împliniți, apreciați și armonioși să spunem chiar acum: Iubirea îmi umple viața! Și o va umple!

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu, psiholog
Foto: Gabriel Vasilescu

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply