Get this Widget

Afirmația la Ordinea Zilei: O nouă viață începe AZI

0

Binele, pozitivul, iubirea. Sunt cei trei piloni care stau la baza existenței umane. O nouă viață începe de azi, prin AFIRMAȚIA la Ordinea Zilei.

Louise L. Hay a susținut cu tărie o viață întreagă că afirmațiile au puterea de a ne schimba viața…în bine. Viața ei a fost un exemplu în acest sens.

Afirmația la Ordinea Zilei

Un nou drum, un nou început, cu o AFIRMAȚIE la Ordinea Zilei. Afirmația de astăzi este aceasta: O nouă viață începe azi! O viață plină de bucurie, împlinire, armonie și pace.

Astăzi este ziua în care poți începe să îți creezi o viață nouă, care să te împlinească și să te facă fericit(ă)! Eliberează-te de trecut, de toate limitările. Tu poți să îți schimbi viața în bine. Dispui de toate instrumentele necesare în acest sens. Aceste instrumente, potrivit lui Louise L. Hay, sunt chiar gândurile și convingerile tale.

Prin urmare, să ne alegem gândurile cu grijă pentru că ele prind viață și ne pot lua prin surprindere. Atunci când vom înțelege că totul depinde doar de noi, lucrurile bune se vor întâmpla.

Suntem vibrație și energie. De aceea, agresivitatea naște monștri. Să îi privim chiar și pe aceștia cu bunătate, înțelegere și iubire. Doar așa îi putem readuce la realitate, astfel încât și ei să își dorească o viață nouă.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu, psiholog
Foto: Gabriel Vasilescu
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply