Get this Widget

Afirmația la Ordinea Zilei: Sunt în siguranță

0

Indiferent dacă este vorba despre intemperiile naturii sau despre viața cotidiană, a ne simți în siguranță este un sentiment uman, demn de luat în seamă. De aceea, afirmația de astăzi, de la Ordinea Zilei, este – Sunt în SIGURANȚĂ.

Frica este un sentiment pe care l-am simțit imediat ce ne-am născut. Ulterior, problemele zilnice, rupte din realitate, au trezit în noi sentimentul de teamă și frica de eșec.

Afirmația sunt în siguranță ne va ajuta să mergem mai departe, cu încredere și optimism, în lungul drum al vieții.

Fiecare gând creează o realitate și aceasta trebuie să fie neapărat una pozitivă. Orice gând negativ destabilizează. Se creează o fisură în câmpul energetic și persoana este trasă în jos. Dacă aveți impresia că nu sunteți în siguranță, trebuie să spuneți contrariul, afirmația pozitivă, da, sunt în siguranță și așa va fi.

Indiferent de locul unde se simte instabilitate, în planul sănătății , în cel financiar sau familial, a ne simți în siguranță este o necesitate imperativă a vieții.

Dacă nu simțim siguranță financiară înseamnă că trebuie să afirmăm simt siguranța financiară. Merit să fiu recompensat financiar și abundența este parte din viața mea. Pentru împlinire deplină, în planul financiar, trebuie să mulțumim Universului și să spunem următoarea frază afirmativă timp de 21 de zile, dimineața sau seara: ”Am tot ce îmi trebuie pentru a face tot ce îmi place și am tot ce îmi place pentru a face tot ce îmi trebuie”, de 9 ori.  Încercați. Încercarea, vină nu are…

Autor:Ligia Beatrice Vasilescu, psiholog
Foto: Pixabay.com

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply