Get this Widget

Afirmația la Ordinea Zilei: Sunt SĂNĂTOS

0

Timpul de afară, răcelile, gripa în stadiul incipient, afecțiuni chinuitoare mai vechi. Problemele medicale, mici sau mai mari, se accentuează pe fondul stărilor sufletești încărcate de emoții contradictorii, fel de fel. Meteo-sensibilitatea și altele. Gata cu toate! Astăzi sunt sănătos și dacă astăzi mi-am propus să fiu sănătos, dacă mă programez, pot rămâne așa toată viața, de ce nu?

O să spuneți, dacă ar fi așa de ușor totul… Orice spunem că vrem, gata și avem…Eu, ca și Louise L. Hay, cred, cu tărie în puterea afirmațiilor. Ele chiar lucrează. Afirmația este materializarea unui gând și gândul pleacă în Univers. Un gând pozitiv emite o vibrație înaltă și ne încarcă cu energie pozitivă.

Nu sunt sănătos se transformă în Sunt sănătos! Repetăm de mai multe ori pe zi, spunem cele două cuvinte pornind din suflet, printr-o inspirație profundă. La expirație, instalarea sănătății a avut loc deja. Inspirația ajunge în corpul nostru, acolo unde are de ”reparat” ceva. Vreau, cred și pot să am succes cu afirmația pe care o rostesc cu profundă convingere că are putere.

Practica personală atestă faptul că inclusiv persoanele care nu cred pot avea rezultate spunând afirmația în mod repetat. Nimănui nu îi poate fi impusă credința că afirmația este un mod de viață incontestabil, dar putem să sugerăm că ar fi bine să încercați.

Cei care urmează un tratament medicamentos trebuie să îl urmeze mai departe. Iar în cazul majorității afecțiunilor, creșterea imunității și administrarea de vitamine, în special vitamina C, este o soluție de prevenție eficientă.

Începe chiar de azi, chiar de acum și spune: Sunt sănătos! Și vei fi!

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu, psiholog
Foto: Pixabay.com
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply