Get this Widget

Alege să-ți trăiești viața în bucurie! VIDEO

0

Sunt momente în viața ta când faci fapte bune și dăruiești din inimă.Sunt momente când întinzi o mână salvatoare pentru cineva.Un înger îți este mereu aproape, devenind una cu tine. Toate faptele bune sunt trepte de lumină pentru suflet.

Sufletul este nemuritor, el evoluează prin viețile trăite, prin experiențe și iubire. Ajuns în această lume uită de identitatea lui reală și se confundă cu această viață.

Prin iubire și dăruire începe să își amintească esența lui divină. Realizează că dincolo de trup, este și suflet, este și spirit și că tot ce vede și simte acum este trecător și nu este bine să fie atașat.Orice atașament ne ține pe loc, dar prin detașare și acceptare, iertare și conștientizare, sufletul se dezleagă de trecut și pășește în prezent.

Suntem aici să trăim conștient și să ne bucurăm de viață, să lăsăm urme frumoase și să aducem echilibru. Pământul este o școală a sufletelor, ușoară sau grea, toți trecem prin ea. Când te uiți la un om, îi vezi doar aspectul dar nu îi vezi și sufletul trecut prin sute sau mii de vieți, dincolo de timp și spațiu.

Respectă un suflet și nu îl judeca, acceptă viața așa cum este și fiecare oportunitate care vine înaintea ta. Viața este a ta. Alege să o trăiești in bucurie! Lasă loc noului și deschide-ți inima, acolo ești tu.

Eu sunt tot ceea ce este!

Text și video: Laurențiu Vasilescu
Foto: Pixabay.com

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply