Get this Widget

Alevia a ajuns la afaceri de peste 5,5 milioane euro

0

Alevia, compania românească specializată în producția de suplimente alimentare și ceaiuri, a înregistrat în anul 2017 o cifră de afaceri în valoare de 5.500.000 de euro și o creștere cu 10% mai mult față de valoarea înregistrată în 2016 generând un profit în valoare de peste 600.000 euro. Pentru anul în curs, compania estimează o creștere cu până la 10% a cifrei de afaceri.

Trendul ascendent al companiei se datorează unui mix de factori, care vizează atât lărgirea portofoliului de produse, investițiile în secțiile noi și creșterea numărului de clienți, cât și dezvoltarea gamelor de produse comercializate în hypermarketuri și a exportului în Republica Moldova.

Anul 2017 a reprezentat pentru companie un an propice inovării și dezvoltării, fiind benefic extinderii spațiului de producție și creșterii rapide a portofoliului de produse. Astfel, anul precedent, acțiunile de business întreprinse de Alevia au vizat deschiderea de secții noi, în urma unei investiții în valoare de 2 milioane de euro în utilaje și clădiri. Cu rolul de a crește capacitatea de producție, dar și retehnologizarea secțiilor deja existente, au fost achiziționate doua hale noi cu o suprafață de 3000mp și utilaje performante.

Pentru anul 2018, Alevia își propune menținerea trendului și estimează o creștere a cifrei de afaceri cu 10-15%. În atingerea obiectivului, compania pregătește deschiderea unei noi secții și finalizarea a două hale cu o suprafață de 750 mp ce vor fi destinate depozitării. Va continua și în acest an procesul de dezvoltare a portofoliului de produse, prin extinderea gamei food și a lansării de ceaiuri premium.

Autor: Ioana Galeș
Foto: Alevia

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply