Get this Widget

Alexandrion Group preia V.M. Cavaway

0

Alexandrion Group și V.M. Cavaway își unesc forțele, fiind semnat un acord strategic prin care compania din România preia controlul firmei din Cipru.

Cavaway, având sediul în Larnaca, a fost înființată în anul 2004 și are ca principal obiect de activitate comercializarea și distribuția de băuturi alcoolice și non-alcoolice în Cipru. În prezent, Cavaway deservește cu succes o gamă largă de clienți pe tot întinsul insulei.

În 2017, Alexandrion Group, având o prezență semnificativă a produselor sale în peste 50 de țări din întrega lume, a decis deschiderea biroului de operațiuni globale în Cipru, având ca scop implementarea planului său strategic de expansiune la nivel mondial. În anul 2018, Grupul a anunțat înființarea unei reprezentanțe în Brazilia ce gestionează atât operațiunile din America de Sud, cât și construcția celei mai mari distilerii în New York.

Prin noul parteneriat cu Cavaway, Alexandrion Group își pune amprenta pe piața locală din Cipru și recunoaște oportunitățile semnificative de afaceri ale insulei.

Este o mare provocare pentru Cavaway să se afle sub umbrela unuia dintre cele mai mari și prestigioase Grupuri producătoare de băuturi”, a declarat Vassos Moiseos, Administrator al Cavaway.

Autor: Mihai Colț
Foto: Arhiva Ordinea Zilei

 

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply