Get this Widget

Alukönigstahl a înregistrat o cifră de afaceri de 21,5 milioane euro în 2018

0

Alukönigstahl a înregistrat o cifră de afaceri de 21,5 milioane euro în 2018, în creștere cu 20% comparativ cu anul precedent. Pentru anul în curs, compania estimează o creștere a business-ului cu aproximativ 10%.

Rezultatele pozitive se reflectă și pentru afacerile din Republica Moldova, unde Alukönigstahl este prezent din anul 2016, iar anul trecut a înregistrat afaceri în creștere cu 25% față de anul 2017. Unul dintre cele mai reprezentative proiecte este sediul StarNet, din Chișinău.

Am avut un ritm accelerat în 2018, cu multe livrări pentru birouri, dar și pentru zona rezidențială, iar rezultatele reflectă astăzi eforturile susținute ale întregii echipe. Și anul acesta numărul proiectelor este în creștere, chiar dacă primele luni au fost mai lente, fapt pentru care estimăm că vom depăși 23 milioane de euro. În plus, ne propunem să atragem mai mulți parteneri, să ne îmbunătățim logistica, să investim în training-uri și specializări pentru angajați și parteneri, dar și să lansăm produse speciale”, declară Attila Beer, Administrator Alukönigstahl România și Republica Moldova.

Autor: Victoria Preda
Foto: Alukönigstahl

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply