Get this Widget
Cursul BNR
22 Ian 2018
 EURO = 4.6656 RON
 USD = 3.8059 RON
Cursul BNR
19 Ian 2018
 EURO = 4.6614 RON
 USD = 3.7984 RON
Mountain View
Mountain View

Amenințarea lui Vladimir Putin

0

HISTORY® transmite în premieră, pe 10 martie, de la ora 21:00, documentarul „Amenințarea lui Vladimir Putin”, în care telespectatorii pot urmări, timp de două ore, călătoria surprinzătoare a lui Putin de la copilăria trăită în sărăcie şi obscuritate la ascensiunea în cadrul KGB şi transformarea într-unul dintre cei mai influenţi conducători ai secolul 21.

Documentarul „Amenințarea lui Vladimir Putin” explorează caracterul lui Putin prin prisma mai multor interviuri cu experți, foști agenți KGB şi angajați ai acestuia, dar și spioni și agenți americani care au luptat împotriva lui în trecut și continuă să o facă astăzi, unii dintre participanţi apărând pentru prima data la TV. Producţia va include şi reconstituiri, imagini de arhivă rare și investigații actuale, pentru a oferi un portret cât mai complet al preşedintelui rus.

Specialiştii își vor prezenta în cadrul documentarului opiniile cu privire la modul în care Putin intenționează să schimbe echilibrul puterii, să răstoarne ordinea existentă și să amenințe supremația americană.

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply