Get this Widget

Ana Bogdan, revelația lunii aprilie în circuitul profesionist feminin de tenis

0

Ana Bogdan a fost desemnată revelaţia lunii aprilie în circuitul profesionist feminin de tenis (WTA), în ancheta realizată pe site-ul acestuia. Jucătoarea română de tenis are 25 de ani și a reuşit recent să intre în top 100 WTA. Ea a demonstrat luna trecută forma bună care a adus-o unde este în prezent, pe locul 67 în clasamentul mondial.

La primele sale turnee jucate din luna ianuarie încoace, Ana Bogdan a reuşit să joace două semifinale consecutive pe două suprafeţe diferite, la Monterrey (hard) şi Bogota (zgură), pierzând de fiecare dată în faţa celei care a câştigat titlul, Garbine Muguruza, respectiv Ana Karolina Schmiedlova. Ana Bogdan le-a devansat în această anchetă pe americanca Bernarda Pera şi pe ucraineanca Marta Kostiuk.

Bernarda Pera a reuşit şi ea să acceadă în top 100 după ce a ajuns până în sferturi la Charleston, câştigând meciuri cu Jana Cepelova, Daiana Iastremska şi Sara Errani, înainte de a fi învinsă de Madison Keys, scrie AGERPRES.

Marta Kostiuk (doar 15 ani) a devenit cea mai tânără jucătoare, de la Martina Hingis în 1994, care a câştigat un meci în primul tur la Stuttgart.

Laureatele lunilor precedente au fost taiwaneza Su-wei Hsieh (ianuarie), rusoaica Daria Kasatkina (februarie) şi americanca Danielle Collins (martie).

Autor: Mădălina Lazăr
Foto: Ana Bogdan Facebook

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply