Get this Widget

ANGAJATORI DE TOP oferă 6.000 de oportunități de job

0

Târgul ANGAJATORI DE TOP oferă o serie de oportunități pentru cei aflați în cautarea unui loc de muncă, cele 130 de companii participante punând la dispoziţia celor interesaţi peste 6.000 de joburi. Evenimentul are loc în Bucureşti, pe 5 şi 6 aprilie, la Sala Palatului.

Michelin România face 400 de recrutări

Târgul din această primăvară vine și cu un record, o singură companie având peste 400 de joburi deschise. Este vorba despre compania Michelin România, care caută 400 de noi angajați doar pentru anul acesta. Firma are deja în țara noastră 4.000 de salariați, dar a anunțat că dorește să-și mărească, în următorii cinci ani, efectivele de lucrători cu încă 1.500 de persoane. Recrutările pe care le face vizează atât joburi în București, cât și în Florești (Prahova) și Zalău (Sălaj).

Cum poți aplica pentru un job?

Ediţia din această primăvară le propune candidaţilor rolul de turişti în ‘Oraşul joburilor’, acesta fiind mesajul principal al evenimentului. Angajatori de TOP Bucureşti reuneşte companii de top, angajatori care activează în domenii foarte variate, de la IT&C, Inginerie, Financiar – Bancar, până la Marketing & Comunicare, FMCG, BPO, Retail, Audit & Consultanţă. Pe 5 şi 6 aprilie, candidaţii pot vizita standurile companiilor, 130 de angajatori pe harta obiectivelor turistice, şi pot aplica la peste 6.000 de joburi, programe de internship sau management trainee”, precizează organizatorii târgului de joburi.

Cei care vor să participe la Angajatori de TOP Bucureşti trebuie să se înscrie la secţiunea dedicată evenimentului, pe www.hipo.ro, să completeze CV-ul în proporţie de 50% şi să îl descarce în format BarCode.

Din perspectiva companiilor, în pregătirea pentru participarea la Angajatori de TOP, candidaţii ar trebui să aibă în vedere următoarele trei aspecte: să identifice ce îşi doresc cu adevărat, să facă un research despre companiile de care sunt interesaţi, să se pregătească pentru interacţiunea cu angajatorii, se precizează în comunicatul companiei de recrutare.

Angajatori de top

Printre angajatorii care pot fi întâlniţi vineri şi sâmbătă la Sala Palatului sunt: Adecco, Automatic Data Processing (ADP) România, Banca Transilvania, BCR, Bitdefender, BRD – Groupe Société Générale, British American Tobacco, Groupe Renault România, HP Inc, JTI România, Kaufland România, KMG International – Rompetrol, Lidl România, London Stock Exchange Group, Michelin România, Nestle, Oracle, Orange România, Raiffeisen Bank şi mulţi alţii.

Târgul Angajatori de TOP va fi deschis vineri şi sâmbătă, în intervalul orar 10:00 – 17:00.

Autor: Mihai Colț
Foto: Angajatori de Top
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply