Get this Widget

Anul Porcului ne poate aduce o nouă criză economică

0

Maestrul feng-shui Raymond Lo a făcut o serie de previziuni legate de ce se va întâmpla în lume în Anul Porcului, iar veștile nu sunt dintre cele mai bune.

O nouă criză economică în Anul Porcului

Anul Porcului vine cu un puternic declin al economiei, iar lumea ar trebui să se pregătească pentru o serie de tuburări și pentru instabilitate.

Maestrul Raymond Lo susține că optimistul An al Cocoşului de Foc, din urmă cu doi ani, marcat de o creştere economică, a fost urmat de Anul Câinelui de Pământ care a început să îngroape flăcările optimismului, iar acum, Anul Porcului de Pământ va “pune capăt” definitiv acestei tendinţe.

Cunoscutul prezicător din Hong Kong atrage atenția că Anul Porcului poate aduce o nouă criză economică. Toate semnele indică un declin al creşterii economice, ceea ce va conduce la un regres pe termen lung al pieţei bursiere.

Relații internaționale încordate

Chiar dacă relațiile internaţionale vor fi mai bune în Anul Porcului, totul este însă doar o aparență. Raymond Lo vorbește despre un ”curent subteran marcat de pericol, tulburări şi înşelătorie”  care va însoţi aparenta pace şi relaxare în afacerile internaţionale.

Celebrul prezicător ne avertizează asupra tulburărilor care se întrevăd la orizont. El amitește de faptul că cel mai recent An al Porcului, din urmă cu 60 de ani, a fost o perioadă marcată de escaladarea Războiului din Vietnam, dar şi de revolta tibetană care a dus la fuga lui Dalai Lama în India. În plus, în urmă cu 120 de ani, în China a avut loc Răscoala Boxerilor, alimentată de sentimente ostile faţă de străini.

Anul Porcului vine cu multe dezastre naturale

Nici natura nu ne va da pace în Anul Porcului. Lo prezice că vom avea parte de dezastre naturale, precum cutremure şi alunecări de teren, dar şi diverse accidente în trafic, atât pe căile rutiere, cât şi pe cele maritime şi aeriene.

Autor: Isabela Nicolescu
Foto: Pixabay.com

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply