Get this Widget

Apartamente pentru medicii din București

0

Personalul medical din instituțiile aflate în subordinea Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti va beneficia de locuințe de serviciu.

Primăria Municipiului București a achiziționat deja 70 de apartamente de la dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor.

Pentru locuințele cumpărate, Municipalitatea va plăti 37,355 milioane lei plus TVA. Banii urmează să fie virați către dezvoltatorul imobiliar până pe 30 iunie 2019.

Pentru a încuraja cadrele medicale care își desfășoară activitatea în spitalele aflate în administrarea Primăriei, să rămână în țară, ne propunem să le oferim condiții cât mai bune, pentru că acest lucru se reflectă în mod direct asupra calității serviciilor oferite pacienților. În consecință, dorim achiziționarea a aproximativ 600 de locuințe de serviciu destinate personalului medical care lucrează în spitalele administrate de Municipalitate“, a declarat primarul general, Gabriela Firea, în momentul în care a fost făcut primul anunț legat de acest proiect al Minicipalității.

Autor: Ioana Galeș
Foto: Arhiva OZ
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply