Get this Widget

Arterele din București în care se fac reparații

0

Primăria Municipiului București, prin Administrația Străzilor București, a demarat, începând cu data de 18 martie, prima etapă a lucrărilor de reparații ale arterelor din Capitală.

Este vorba despre primele 15 artere după cum urmează: Piața Unirii, str. Popa Nan, str. Academiei, str. Mihai Glinka, Splaiul Unirii  (tronsonul cuprins între Șos. Mihai Bravu și str. Nerva Traian), Pasaj Unirii, Pasaj Victoriei, Calea Floreasca, Str. Trompetului, str. Imașului, str. Armistițiului, str. Constantin Bălan, str. Cristian Pascal, str. Orsova, b-dul Regiei.

Menționăm că pe strada Academiei se vor executa și lucrări de reparație a trotuarelor care presupun frezarea și asfaltarea acestora, dar și înlocuirea bordurilor degradate și, acolo unde este necesar.În ceea ce privește lucrările de reparații, acestea presupun frezarea anumitor segmente de stradă și refacerea carosabilului cu 1-2 straturi de mixtură asfaltică, în funcție de necesitate.Precizăm că lucrările se vor desfășura etapizat, pe timpul nopții, iar, acolo unde traficul auto nu este perturbat de lucrări, și pe timpul zilei, numai după obținerea avizului Brigăzii Rutiere.Termenul de finalizare a acestor lucrări este 26.04.2019”,se arată într-un comunicat al Primăriei Capitalei.

Autor: Ioana Galeș
Foto: Arhiva OZ

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply