Get this Widget
Cursul BNR
22 Ian 2018
 EURO = 4.6656 RON
 USD = 3.8059 RON
Cursul BNR
19 Ian 2018
 EURO = 4.6614 RON
 USD = 3.7984 RON
Mountain View
Mountain View

Ascensiunea și declinul celui de-al Treilea Reich

0

HISTORY® difuzează în exclusivitate marți, 20 martie, de la ora 22:00, documentarul „Ascensiunea și declinul celui de-al Treilea Reich”. Construită din două părți, „Ascensiunea” și „Declinul”, noua serie aduce în prim-plan cele mai importante momente din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial și evenimentele care l-au precedat.

Documentarul „Ascensiunea și declinul celui de-al Treilea Reich” spune povestea Germaniei lui Hitler dintr-o altă perspectivă, cea a oamenilor care au luat contact direct cu evenimentele acelei perioade. Cu ajutorul a numeroase filmări rare, făcute de oameni de rând, filme folosite pentru propaganda nazistă, dar și alte materiale video relevante, telespectatorii se vor întoarce în timp, în Germania anilor ‘20, ‘30 și cea de la începutul anilor ’40.

Pe parcurul celor două ore, HISTORY prezintă în prima parte a documentarului informații dezvăluite în premieră despre evenimentele care au avut loc în timpul regimului nazist, oferind o perspectivă inedită asupra Germaniei și a modului în care trăiau milioane de oameni în acele zile.

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply