Get this Widget

Asocierea de firme CONSTRUCȚII ERBASU S.A. și BS RECYCLING SRL se va ocupa de demolarea Stadionului Steaua

0

Asocierea de firme CONSTRUCȚII ERBASU S.A. și BS RECYCLING SRL se va ocupa de demolarea Stadionului Steaua. Prin oferta depusă, cele două companii s-au angajat că durata lucrărilor va fi de 3 luni (1 lună pentru serviciile de proiectare și 2 luni pentru lucrările de execuție).

Valoarea contractului este de 6.504.233,28 lei cu TVA. În cursul săptămânii viitoare, va fi emis ordinul de începere a proiectării, după care se va emite şi ordinul de începere a lucrărilor de desființare, care vor include demolarea tribunei oficiale, a hotelului de cantonament și a tribunelor pe maluri de pământ.

Anterior demarării lucrărilor de desființare, beneficiarul lucrărilor, în speță Ministerul Apărării Naționale, va recupera stâlpii și proiectoarele instalației de nocturnă, tabela de scor, fotoliile echipelor, copertinele, turnicheții full height, sistemul de sonorizare și cel de supraveghere video, precum și ascensoarele de la tribuna oficială.Lucrările de demolare vor fi finanțate de beneficiar (Ministerul Apărării Naționale), în baza unei convenții de cofinanțare încheiate cu Compania Națională de Investiții.

Autor: Mihai Colț
Foto: www.csasteaua.ro
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply