Get this Widget
Cursul BNR
22 Ian 2018
 EURO = 4.6656 RON
 USD = 3.8059 RON
Cursul BNR
19 Ian 2018
 EURO = 4.6614 RON
 USD = 3.7984 RON
Mountain View
Mountain View

Au început înscrierile în programul “O ȘANSĂ PENTRU CUPLURILE INFERTILE”

0

167 de cupluri s-au înscris în prima zi în programul derulat de Primăria Capitalei, prin ASSMB, privind acordarea unui sprijin financiar de circa 3.000 euro cuplurilor infertile din Bucuresti, pentru efectuarea procedurii de fertilizare în vitro.

De asemenea, primele dosare au fost depuse deja la sediul Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București.

1.000 de cupluri din București – care au indicație medicală pentru FIV, iar vârsta partenerei este între 24 și 45 de ani – se vor califica pentru acest ajutor financiar. Restul condițiilor pentru a primi acest sprijin apar în regulamentul complet, postat pe site-ul ASSMB, la secțiunea Proiect FIV sau direct pe www.fiv.assmb.ro .

Banii se acordă sub forma a două vouchere pentru fiecare solicitare. Tichetele se eliberează simultan, după cum urmează:

  • Etapa 1 – Voucher medicamente (pentru tratamentul de stimulare se va acorda un voucher in valoare de 4.600 lei);
  • Etapa 2 – Voucher proceduri medicale (pentru intervenția medicală specifică se va acorda un voucher in valoare de 9.200 lei).

Proiectul “O șansă pentru cuplurile infertile” se va derula în farmaciile și în unitățile sanitare specializate în FIV, care, conform regulamentului, au îndeplinit criteriile de eligibilitate. Lista acestora este afișată pe site-ul ASSMB.

Tot pe site-ul ASSMB pot fi completate cererile de înscriere.

Autor: Sofia Filip
Foto:Pixabay.com

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply