Get this Widget

Au început recrutările în avocatura de business

0

Au început recrutările în avocatura de business, firmele făcând publice primele angajări din 2019. Clifford Chance Badea, biroul local al firmei de avocatură globale Clifford Chance, l-a recrutat pe Bogdan Crețeanu în poziția de Senior Associate în practica M&A și Real Estate coordonată de partenerul Nadia Badea.

Bogdan are o experiență de aproape opt ani în Real Estate și Corporate M&A, asistând de-a lungul timpului clienți de anvergură din domenii precum dezvoltare, investiție și management imobiliar, construcții, retail, servicii medicale și energie, pe aspecte și structuri complexe de la achiziția de proprietăți imobiliare și până la valorificarea acestora, dezvoltarea și finanțarea proiectelor imobiliare, închiriere de spații de birouri, retail și industriale, proiecte de infrastructură și achiziții publice.

Portofoliul său include proiecte de referință, precum:

  • Asistența acordată unora dintre cei mai mari și activi jucători din piața imobiliară din România, în structurarea, dezvoltarea, închirierea și vânzarea unor proiecte imobiliare de referință situate în principalele hub-uri de clădiri de birouri din București, respectiv zonele Barbu Văcărescu – Floreasca, Pipera, Orhideea, Timpuri Noi și Expoziției, dar și în țară, precum parcul industrial Bucharest West, parcul industrial Timișoara Airport Park;
  • Asistență acordată celui mai mare grup european și al treilea la nivel mondial în domeniul vânzării de materiale de construcții și amenajări interioare în legătură cu achiziția a două lanțuri de magazine din același domeniu active pe piața din România;
  • Asistență acordată unor producători internaționali în domeniul producției de haine, jucării și articole pentru copii (Smyk All for Kids) și producției de bijuterii (Pandora) în legătură cu expansiunea pe piața din România în cadrul centrelor comerciale existente sau în curs de dezvoltare;
  • Asistență acordată IHS în legătură cu restructurarea activității medicale și cea imobiliară a grupului, împreună cu vânzarea ulterioară a activității medicale către operatori internaționali prezenți în România și negocierea unor contracte de închiriere pentru spații medicale situate în principalele orașe din România.

Bogdan a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității București în anul 2010. Este membru al Baroului București din februarie 2011.

Începem anul pe un ritm dinamic, cu proiecte de M&A și Real Estate lansate în 2018 în curs de finalizare și tranzacții noi pe care le vom demara curând. Bogdan aduce un plus de experiență și entuziasm în echipă, am încredere că va avea o contribuție importantă la eforturile noastre de a oferi clienților cele mai bune servicii, pe măsura standardelor internaționale la care ne aliniem”, spune Nadia Badea, partener Clifford Chance. „Perspectiva profesională internațională și complexitatea sporită a proiectelor pe care voi lucra au fost două argumente care au contribuit la decizia mea de a mă alătura echipei Clifford Chance Badea. Cu siguranță, experiența pe care o am, entuziasmul și motivația de a mă dezvolta în permanență mă vor ajuta să contribui la succesul proiectelor viitoare”, adaugă Bogdan Crețeanu.

Autor: Victoria Preda
Foto: Clifford Chance Badea

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply