Get this Widget

Avem un singur Dumnezeu!

0

Avem un singur Dumnezeu! Am făcut primii pași pe Pământ… zâmbind, cu poftă de joacă și de viață, una minunată cu tot ce ne apare în față, o bucurie continuă. Ne-a fost dor de aceste trăiri, ca oameni, experiențe unice și nemuritoare.

Eu cred că sufletul a ales o viață pentru a învăța și a experiementa noi trăiri, pentru a crea și a ajuta la rândul său alte suflete, dar și Creația.

Sufletul a ales să se reconstruiască și să participe la ridicarea vibrației și a conștiinței planetare. Este o muncă individuală dar și de grup.

Dumnezeu a pus în noi acea scânteie dătătoare de viață.

De mii de ani s-au creat religii și credințe, omul este liber să aleagă.

Eu cred că Dumnezeu este UNUL și este CEL ce ne-a dat viață veșnică, ne-a dăruit iubirea LUI și ne-a oferit acest dar necondiționat. Eu cred că există o singură religie, o singură biserică, o singură credință din care se nasc toate… Credința numită Dumnezeu.

Eu cred că frica de Dumnezeu este doar o născocire a oamenilor, a bisericilor actuale, din păcate multe dintre ele au adus războaie și ne-au separat.

Este timpul să unim toate religiile, credințele și să ne unim, să ne ajutăm ca frații, ca UNUL.

Fiecare om este un templu, un miracol care respiră zi de zi minuni.

Să ne trăim viața conștienți cine și ce suntem cu adevărat, prezenți în ACUM și conectați cu Spiritul. Putem cere ajutor, ghidare și energie pentru că o întreagă lume celestă ne aude și ne iubește.

Dumnezeu este viață și Lumină, este totul și nimic, este prezent în fiecare din noi, om sau fir de iarbă.

Dumnezeu nu ne vrea în genunchi, EL vrea ca noi să fim fericiți și să mergem cu încredere înainte, cu capul sus și nu aplecat, pentru că suntem copiii LUI, nu niște slugi sau oi. Într-adevar mintea ne aduce uneori pe căi lăturalnice, dar ne regăsim calea, prin oameni, prin inimă și bucurie. Nimeni și nimic nu este în afara LUI, cât de departe ar fi. Suntem cu toții creatori, parte din Marele Creator Dumnezeu, suntem creați din Iubirea Lui. A fi spiritual înseamnă să îți recunoști Măretia Spiritului și eternitatea lui, fără dogme, fără limite, fără a judeca și fără a te crede superior nimănui.

Autor: Laurențiu Vasilescu
Foto: Pixabay.com

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply