Get this Widget
Cursul BNR
22 Ian 2018
 EURO = 4.6656 RON
 USD = 3.8059 RON
Cursul BNR
19 Ian 2018
 EURO = 4.6614 RON
 USD = 3.7984 RON
Mountain View
Mountain View

Avocații Trandafir & Associates asistă Ebury la intrarea pe piața din România

0

Avocații Trandafir & Associates asistă Ebury în procesul prin care compania specializată în servicii financiare își face intrarea pe piața din România. Întregul proces este coordonat de George Trandafir, Managing Partner al Trandafir & Associates.

Ebury este una dintre companiile fintech cu cea mai rapidă creștere, specializată în plăți transfrontaliere și credite pentru dezvoltare. Firma s-a extins rapid în ultima perioadă, iar la jumătatea lunii martie a anunțat deschiderea primului său birou în România, condus de către Johan Gabriëls. Acesta este cel de-al 15-lea birou lansat de companie în 13 țări de pe trei continente în ultimii 5 ani.

La intrarea pe o nouă piață, Ebury solicită cele mai înalte standarde de diligență profesională, precum și de rigoare juridică, de la avocații săi, pentru că împreună punem bazele ce vor asigura dezvoltarea solidă a operațiunilor companiei pe noua piață. Suntem deosebit de încântați de colaborarea pe care o avem cu echipa Trandafir & Associates, care dovedește maturitate profesională pentru a înțelege activitatea unei companii fintech globale și are capacitatea de a livra servicii juridice la cel mai înalt nivel profesional. Suntem încântați să aducem pe piața românească soluții financiare cu adevărat inovatoare care vor schimba cu siguranță modul în care vom efectua tranzacțiile internaționale de acum înainte. Ebury își propune să ofere un nivel al serviciilor care până în prezent a fost accesibil preponderent marilor corporații, ajutând astfel un număr cât mai mare de companii din România să crească pe plan internațional”, a declarat Johan Gabriëls, Country Manager România.

Trandafir & Associates asistă Ebury pentru intrarea pe piața românească în baza mecanismului libertății de stabilire reglementat de dreptul comunitar, pentru adaptarea produselor/serviciilor oferite în România, precum și pentru conformare cu legislația e-money, respectiv legislația privind prevenirea spălării banilor și a finanțării terorismului.

Sunt onorat de faptul că Ebury ne-a acordat mandatul de avocați în România; acest proiect este contextul perfect pentru a demonstra că firma noastră s-a dezvoltat constant în ultimii ani, dobândind capacitatea de a răspunde așteptărilor și cerințelor unei companii fintech cu operațiuni la nivel global.”, a spus George Trandafir.

Despre Ebury

Înființată în 2009, Ebury este în prezent una dintre companiile fintech cu cea mai rapidă creștere, având peste 650 de angajați și birouri în 11 țări europene, Canada și Dubai. Cu sediul central în Londra, Ebury oferă companiilor soluții bancare internaționale inovatoare pentru comerțul global. Compania servește peste 24.000 de clienți corporativi, cu tranzacții în peste 140 de valute. Ebury contribuie la eliminarea granițelor prin servicii financiare care sunt în mod obișnuit rezervate companiilor mari – finanțarea lanțului de aprovizionare, servicii valutare personalizate, gestionarea numerarului și a riscurilor.

Ebury este reglementată ca o instituție autorizată de monedă electronică de către Autoritatea pentru Conduită Financiară din Marea Britanie (FCA), având numărul de referință 900797. Ebury devansează toate cele trei standarde FCA, care acoperă: adecvarea capitalului, protecția clientului și managementul riscului intern.

Despre Trandafir & Associates

Înființată de către avocații asociați Georgiana-Raluca Trandafir și George Trandafir, Trandafir & Associates oferă servicii juridice în urmatoarele domenii-cheie: drept public (drept administrativ; achiziții publice, PPP & concesiuni; reglementare & conformare), M&A și contracte, dreptul muncii, finanțări europene și litigii.

Autor: Victoria Preda
Foto: Pexels.com/ Trandafir & Associates

 

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply