Get this Widget
Cursul BNR
22 Ian 2018
 EURO = 4.6656 RON
 USD = 3.8059 RON
Cursul BNR
19 Ian 2018
 EURO = 4.6614 RON
 USD = 3.7984 RON
Mountain View
Mountain View

Beauty 2018:Tehnologia Frumuseții la MOLDEXPO

0

În perioada 1-4 martie la Chișinău se desfășoară, ca în fiecare an, principalul eveniment al industriei de frumusețe din Republica Moldova-Beauty 2018. Este vorba despre expoziția internațională specializată în cosmetice, parfumerie și echipamente, ediția cu numărul 21. ”Ordinea Zilei” este prezentă la această expoziție, prin partenerul din Chișinău, Neogen R. Moldova.

În pofida frigului excesiv, sute de oameni, specialiști și nespecialiști, au trecut pragul acestei unice expoziții.

BEAUTY este expoziţia internaţională specializată de cosmetice, parfumerie şi echipamente pentru saloanele de frumuseţe, care uneşte liderii pieţei produselor cosmetice din Moldova şi străinătate. Este o platformă eficientă pentru dezvoltarea competențelor profesionale ale specialiștilor industriei frumuseţii în anticiparea serviciilor „de vară”. Expoziţia se desfăşoară la început de primăvară – cea mai favorabilă perioadă pentru a vedea, de a aprecia şi selecta produsele noi pentru sezonul primăvară-vară.

Expoziţia reunește publicul ţintă al industriei. Participarea la expoziţie reprezintă una dintre cele mai eficiente modalități de promovare a brandului. Companiile din industrie folosesc expoziția ca un instrument eficient pentru extinderea rețelei de dealer, fiind totodată și o posibilitate de soluţionare reuşită a problemelor de afaceri într-un timp record.

Expoziţia BEAUTY la MOLDEXPO înseamnă:

  •  branduri mondiale de cosmetice profesionale,
  •  echipamente, materiale și instrumente – totul pentru saloane de înfrumuseţare şi frizerii,
  •  centru de dezvoltare profesională – campionate, concursuri, seminare, master-class-uri şi prezentări,
  •  loc de întâlnire pentru profesioniștii din Moldova şi străinătate, prin prezentarea unor oferte speciale pentru vizitatori.

Participanţii la expoziţie prezintă cu această ocazie, pentru publicul larg, noutăți legate de arta coafării, îngrijirea şi alungirea unghiilor, toată gama de machiaj profesional, oferte inedite din sectorul cosmetologiei şi medicinei estetice.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu
Foto:Ion Panfil
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply