Get this Widget

Bianca Vlad devine Partener Mazars România

0

Mazars, firma internațională de contabilitate și consultanță, a numit-o pe Bianca Vlad ca partener local.

Cu expertiză în domeniul impozitării indirecte în România și UE, Bianca a asistat, timp de peste 15 ani, numeroase întreprinderi să se dezvolte și să-și sporească valoarea, atât pentru proprietari, cât și pentru celelalte părți interesate. Ea s-a alăturat echipei de conducere Mazars la începutul anului 2017, preluând misiunea de a dezvolta și consolida echipa de experți în consultanță fiscală, profilul departmentului și portofoliul de clienți.

Sunt încântată să contribui la transformarea echipei de consultanță fiscală, în special în momentele de schimbare, când roboții și software-ul par a fi o soluție atrăgătoare. Am deplină încredere în agilitatea și creativitatea echipelor noastre, tot așa cum cred că vom găsi permanent modalități de a garanta servicii excelente pentru clienții noștri“, a declarat Bianca Vlad.

Salutăm un nou profesionist talentat și experimentat în Parteneriatul Mazars: aspirația noastră este de a oferi clienților consultanță de o calitate excepțională, iar experți precum Bianca sunt un atu in atingerea acestui obiectiv“, a spus și  Edwin Warmerdam, Partener Coordonator al departamentului de consultanță fiscală Mazars.

Autor: Ioana Galeș
Foto: Mazars România
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply