Get this Widget

Căile destinului

0

Nimic nu este întâmplător, așa cum nu este întâmplătoare nici venirea noastră pe această lume. Atunci când ne-a trimis pe Pământ, Dumnezeu a sădit în fiecare dintre noi o intenție, ne-a trasat un destin. Părintele Arsenie Boca spune despre destin că reprezintă “rosturile pe care le-a ascuns Dumnezeu în viaţa fiecărui om şi pe care omul trebuie să le desfăşoare la rându-i între oameni. În fiecare ins e sădită o intenţie a lui Dumnezeu, care prin om trebuie să devină creaţie”.

Viața este o școală

Mult mai ușor îți vei afla rostul dacă vei conștientiza faptul că viața și tu sunteți mai mult decât păreți,  dacă vei conștientiza că ești conducătorul propriului destin. Viața este o școală care te poate ajuta să te desăvârșești ca și creație a lui Dumnezeu.

Viața noastră se clădește pe alegerile pe care le facem în fiecare clipă, dar și prin sentimentele pe care le transmitem și prin gândurile noastre. Putem căuta toată viața miracole sau putem trăi viața ca pe un miracol…

Nimic nu e întâmplător în viață… orice lucru cât de mărunt pare își are un rost foarte mare în viața fiecăruia. Atât bucuria, cât și suferința sunt o parte din viață. Trebuie să-i apreciem pe toți  cei care ne apar în drumul vieții, să iubim și să fim conștienți mereu că nu suntem singuri și să facem tot posibilul să aducem iubire și bucurie în jurul nostru.

Trebuie să apreciem viața, să fim recunoscători și să nu ne pierdem niciodată credința.

Text și foto: Gabriel Vasilescu

 

 

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply