Get this Widget

CBRE își mută birourile în Aviatorilor 8

0

CBRE anunță mutarea într-un nou sediu, situat în proiectul de birouri Aviatorilor 8, dezvoltat de către NEPI Rockcastle și amplasat în Piața Victoriei.

CBRE va ocupa un spațiu de aproape 1.000 m², la primul etaj al clădirii moderne de birouri care, alături de Vila Oromolu, face parte din ansamblul Aviatorilor 8. Conform estimărilor, lucrările de amenajare a noului sediu se vor finaliza până la sfârşitul lui 2018, urmând ca, de la începutul lunii noiembrie, CBRE să-și desfășoare temporar activitatea în spațiile de lucru flexibile Spaces din Campus 6, complex dezvoltat de către Skanska și administrat de către CBRE.

Clădirea de birouri din ansamblul Aviatorilor 8 are un design avangardist, cu o fațadă dublu curbată care reflectă Vila Oromolu, una dintre cele mai frumoase clădiri de patrimoniu ale Bucureștiului.

Vila Oromolu a fost construită în anul 1927, într-o îmbinare a stilurilor neoclasic, baroc și art nouveau și a fost restaurată de NEPI. Ansamblul este situat la intersecția Bulevardului Aviatorilor cu strada Paris, în zona ultra-centrală a Bucureștiului (CBD – Zona Centrală de Business), dispune de o suprafață totală închiriabilă de peste 7.700 m² și de o parcare cu 202 locuri, amplasate pe trei niveluri subterane.

Clădirea de birouri are patru niveluri, iar suprafața vitrată generoasă asigură lumină naturală din abundență, oferind totodată și izolație termică optimă.

În afară de CBRE, chiriașii proiectului sunt: concernul american General Electric, care are aici sediul centrului de soluții software, Fitbit, producător american de echipamente de monitorizare a activității fizice și compania americană Philip Morris.

Autor: Victoria Preda
Foto: CBRE
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply