Get this Widget

Chișinău: Infoinvent are loc în perioada 15-18 noiembrie

0

În perioada 15-18 noiembrie la Chișinău are loc cea de-a XV-a ediție a expoziției ”Infoinvent” unde își vor expune creațiile peste o sută de întreprinderi și persoane fizice, pasinați de acest domeniu.

Evenimentul este organizat de către Agenția de Stat pentru Proprietate Intelectuală (AGEPI), în parteneriat cu Academia de Științe, Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic (AITT), cu susținerea Oficiului European de Brevete.

În cadrul expoziției vor fi prezentate chiar și instrumente medicale și ambalaje pentru produse lactate inovative, un nou tip de scaun pentru lucru la calculator, sistem de sterilizare a bancnotelor, geantă cu baterie solară, roboți etc.

Evenimentul este o platformă pentru inventatori, pentru oamenii de creație, pentru promovarea, familiarizarea publicului larg cu invenții din diferite domenii”, a spus directorul general AGEPI, Lilia Bolocan.

În cadrul evenimentului „Infoinvent” vor avea loc mai multe conferințe tematice, seminare, masterclass-uri, ateliere și workshop-uri. Menționăm că o astfel de expoziție are loc odată la doi ani.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu
Foto: Lilia Bolocan Facebook
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply