Get this Widget
Cursul BNR
22 Ian 2018
 EURO = 4.6656 RON
 USD = 3.8059 RON
Cursul BNR
19 Ian 2018
 EURO = 4.6614 RON
 USD = 3.7984 RON
Mountain View
Mountain View

Chișinău:Trupa Siaj și-a lansat primul album

0

În Capitala Republicii Moldova, în acest week-end, a avut loc un eveniment important pentru trupa Siaj (autohtonă) și anume lansarea primului lor material discografic și al videoclipului realizat de Lucia Lupu (regie) și Nicu Drăgan (imagine), pentru piesa cea nouă – ,,Apusul”.

Trupa a cântat alături de invitații speciali și prietenii lor, respectiv trupa Domino (România) și FlashBlood (R. Moldova).

Evenimentul a fost unul marcant, iar atmosfera frumoasă și plăcută.

Siaj s-a lansat în anul 2016, la Chișinău, R. Moldova. Bandul a cântat la mai multe festivaluri precum IarnaRock, In Da Wood, RocknIasi, dinBasarabia, Seawolves Bike Fest și alte concerte din Moldova și România.

DOMINO este trupa care a urcat pe scena: Padina Fest, Peninsula, Festivalul Internațional de Film Transilvania, Huet.Urban, Colors of Cluj, Recylyng Rocks și altele. Formația este catalogată drept unul dintre cele mai îndrăznețe proiecte muzicale din Sibiu, din ultima perioadă datorită combinației de instrumente folosite – țambal, tobe și chitară bas, a prezenței scenice și a felului în care reușește să-și surprindă publicul de fiecare dată.

 

FlashBlood s-a fodant în 2014, în orașul Strășeni din Republica Moldova. Au evoluat cu spectacole pe scena de la Rock’n’Haret, Sun Dă-i Fest și altele.

Autor: Maximilian Cotea
Foto: Siaj Facebook
Video: Maximilian Cotea/ DOMINO Facebook
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply