Get this Widget

Cinci afirmații la Ordinea Zilei despre IUBIRE

0

Iubirea este manifestarea supremă a fiecărui suflet în parte. Iubirea este unicul exercițiu care contează în ecuația vieții. Fără iubire nici noi  nu am exista. Apariția vieții este legată de iubire.

Chiar și decizia de a pleca din planul terestru este o decizie luată cu iubire de către Creatorul nostru suprem. O explicație ar fi faptul că Dumnezeu ne iubește și vrea să ne vadă fericiți. Creatorul nostru suprem vede cum corpul fizic la un moment dat devine o povară greu de purtat și, cu iubire, ne oferă opțiunea unei vieți eterne…în Cer.

Afirmațiile de astăzi la ordinea zilei sunt pline de IUBIRE:

  1. Sunt iubit(ă) și iubesc. Despre iubire putem vorbi în sens romantic, dar și în sensul aprecierii la justa noastră valoare, reflectare a particulei divine.
  2. Iubesc Divinul din tine! Fiecare dintre noi este compus din ego și particulă Divină. Să căutăm în fiecare OM particula Divină și să o iubim. Oricât de greu ar fi să încercăm să privim oamenii buni, dar și cei mai puțini buni, cu ochii lui Dumnezeu și să îi iubim pe toți. Este greu, uneori, dar nu este imposibil.
  3. Merit să fiu iubit(ă)! Aprecierea propriei persoane și acordarea meritului chiar și în primirea/recepționarea iubirii. Foarte multe probleme cardiace au ca rădăcină lipsa de iubire sau credința persoanei că iubirea lipsește în viața lui.
  4. Trăiesc iubind și iubesc trăind! Iubirea este aerul pe care îl respirăm. Iubirea este o gură de oxigen de care avem nevoie pentru a exista. Este nevoie să credem în iubire și iubirea devine un mod de viață.
  5. Prin mine se anulează karma iubirii neîmplinite în familia mea! Fiecare familie are cel puțin un caz de iubire neîmpărtășită, nemărturisită. Mulți oameni au trăit durerea unei iubiri eșuate, trădărilor, plecărilor. Este timpul să anulăm noi, generația de astăzi, această moștenire nedorită. Avem această șansă. Dacă nu o facem noi, lănțișorul merge mai departe…

Iubirea înseamnă să nu te simți singur(ă) în interiorul tău. Să ai prieteni, părinți, frați, surori. Nu vorbim neapărat de iubirea sentimentală dintre un bărbat și o femeie, pentru că este de ajuns să avem persoane care să ne aprecieze și să ne stimuleze în viața de zi cu zi. Ne pot transmite iubire oameni cunoscuți și chiar necunoscuți, pentru că există un limbaj codificat al inimii, transmis telepatic, prin energie și vibrație, care funcționează.

Cinci zile, cinci afirmații. Puteți lucra afirmațiile zilnic sau toate odată. Ultima afirmație este pentru weekend. Afirmația este o sugestie care ajută în vindecare și evoluție. Acolo unde simțim că avem o fisură, la un anumit capitol de iubire, vom acoperi golul cu afirmația pozitivă. Este un pas important pentru dezvoltarea personală, interioară, astfel încât să avem asigurată reușita în viață, mai ales pentru manifestarea menirii personale, unul dintre motivele principale de a ne afla acum aici.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu, psiholog
Foto: Pixabay.com
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply