Get this Widget

Cinci afirmații la Ordinea Zilei despre starea perfectă de sănătate

1

Inclusiv în starea noastră de sănătate, gândul are o influență foarte mare, uneori chiar esențială. Trebuie, în primul rând, să ne iubim trupul și sufletul. De la iubire pornește totul. Atunci când te concentrezi la durere, ea se va accentua. Putem repeta în mod obsesiv: ”mă simt bine, nimic nu mă deranjează, boala nu există, am o perfectă stare de sănătate!”.

Corpul nostru știe foarte bine cum să se vindece singur. Dacă îi oferi alimente sănătoase, exerciții fizice și somn suficient, dar mai ales gânduri fericite, sarcina lui este ușoară, după cum spune Louise Hay, cea care este considerată a fi ”părintele” afirmațiilor pozitive.

Nu vei avea niciodată o stare de sănătate bună dacă te gândești și vorbești permanent despre boală. Gândurile pozitive dau viață, gândurile negative, în schimb, distrug totul în jurul lor, chiar și viața.

Alegeți cu atenție gândurile, aveți grijă ce gândiți, pentru că ele devin comenzi care pleacă direct spre Univers, așa cum spune și Legea atracției.

Efectul placebo vindecă, pentru că totul pornește de la o sămânță plantată în inima noastră și această minunată sămânță este gândul – gândul pozitiv.

”Viața nu reprezintă o serie de evenimente întâmplătoare, ci o cale a trezirii spirituale. Dacă trăiești cu acest gând în minte nu vei îmbătrâni niciodată. Nu vei face decât să crești. Dacă ai împlinit 49 de ani, imaginează-ți că te-ai născut a doua oară, că începi practic o nouă viață. Ca să îți fie bine schimbă modul de a gândi chiar acum!”, spune Louise Hay.

Învață să fii calm! Energia se duce spre ceea ce ți se îndreaptă atenția. Problema este că ne risipim energia pe nimic, neant, lucruri cărora le dăm putere doar prin gândirea blocată într-un punct fix. Eliminând punctul acesta fix avem posibilități infinite de regenerare a corpului fizic, astfel încât să repornim permanent de la zero.

Cele cinci afirmații la Ordinea Zilei sunt următoarele:

  1. Descopăr în permanență noi modalități de a-mi îmbunătăți starea de sănătate.
  2. Mă vindec! Îi poruncesc minții mele să simtă vindecarea, să o accepte și o determine să devină stare permanentă.
  3. Îmi împart echilibrat viața între muncă, odină și recreație.
  4. Sunt recunoscător pentru viață. Simt plăcere și bucurie pentru că trăiesc permanent o nouă zi.
  5. Starea de sănătate perfectă este dreptul meu Divin prin naștere. Solicit acum acest drept!

Convingerea, autoconvingerea, sugestia, autosugestia, toate conturează o stare de sănătate perfectă atâta timp cât emitem gânduri pozitive. Celelalte gânduri, situate la polul opus, reprezintă doar o interferență, care, imediat ce se îndreaptă spre noi, trebuie alungate prin schimbarea frecvenței. Iar frecvența pe care trebuie tot timpul să rămânem este cea înaltă, caracterizată prin iubire, armonie, pace, bucurie, entuziasm, înțelepciune și desigur, credință.

Autor: Ligia Beatrice Vasilescu, psiholog
Foto: Pixabay.com

 

Facebook Comments

Share.