Get this Widget

Cisco anunță convergența platformelor de colaborare Cisco Spark și Webex

0

Cisco anunță convergența platformelor Cisco Spark ™ și Webex, cu scopul de a facilita întâlnirile și de a obține rezultate mai eficiente în cadrul echipelor.

Noua platformă Cisco este compusă din aplicația Webex Meetings pentru întâlniri și din aplicația de colaborare în echipă, Webex Teams (cunoscută anterior sub denumirea Cisco Spark). Platforma Cisco este îmbunătățită cu dispozitivele video performante ale Cisco, dar și cu un nou dispozitiv hardware care transformă orice spațiu de lucru dotat cu televizor într-o cameră Webex. De asemenea, datorită tehnologiilor de tip machine learning și AI (inteligență artificială), sesiunile de întâlniri din prezent vor fi îmbunătățite semnificativ.

O nouă versiune Webex Meetings

Noua aplicație Webex Meetings pune accent pe componenta video, astfel că utilizatorii vor fi încurajați să conecteze camera video. Imaginea este fundamentală pentru munca eficientă în echipă. Utilizatorii vor putea să-și vadă colegii de echipă, la o calitate superioară a imaginii, indiferent dacă folosesc laptopul, camera video Cisco din sala de ședință sau dispozitivul mobil. Webex este un serviciu oferit în cloud, iar cei 100 de milioane de oameni din întreaga lume care utilizează Webex vor primi actualizarea în mod automat în lunile următoare.

Autor: Mihai Colț
Foto:Cisco
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply