Get this Widget

CITR, administratorul judiciar Clujana, vrea să revitalizeze brandul

0

CITR a fost confirmat ca administrator judiciar de 100% dintre creditorii prezenți în cadrul ședinței din 14 iunie, a Adunării Creditorilor Clujana S.A., respectiv 95,59% din creditorii înscriși în tabelul preliminar de creanțe.

În aceeași ședință, a fost desemnat Comitetul Creditorilor – DGRFP Cluj-Napoca (președinte), Banca Transilvania SA (membru) și Radiasima Prod SRL (membru). Societatea Clujana S.A. a primit aprobarea cererii de intrare în insolvență în ianuarie 2018, când Tribunalul Specializat Cluj a desemnat CITR drept administrator judiciar provizoriu.

Credem că brandul Clujana poate să depășească acest moment de cumpănă, prin soluțiile pe care le identificăm alături de administratorul special și de creditori. În acest moment lucrăm împreună pentru a consolida producția și a valorifica sub brand propriu, în magazine, dar și în mediul online. De asemenea, avem discuții avansate legate de deschiderea unui nou magazin într-o zonă centrală din Cluj-Napoca. Suntem conștienți de tradiția de peste 100 de ani a brandului Clujana, la a cărei continuitate ne-am asumat să contribuim, atât procedural, prin calitatea de administrator judiciar confirmat, dar și ca membri ai comunității clujene, prin responsabilitatea de a ajuta compania să depășească acest moment”, a subliniat Vasile Godîncă-Herlea, CEO CITR, parte a CITR Group.

Autor: Victoria Preda
Foto: CITR

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply