Get this Widget

Colosseum Retail Park se extinde printr-o investiție de 30 de milioane euro

0

Colosseum Retail Park se extinde prin dezvoltarea proiectului Colosseum Mall, o investiție de 30 de milioane de euro în Nord-Vestul Bucureștiului.

Dezvoltat pe o suprafață închiriabilă de 16,500 mp ca extensie a zonei comerciale existente, Colosseum Mall va găzdui branduri locale și internaționale de fashion, restaurante fast food și dining, complex de fitness, locuri de joacă pentru copii, cazino, lounge bar, precum și un cinema multiplex ultra-modern prevăzut cu 7 săli. Mai mult de 75% din suprafața închiriabilă se află în discuții avansate, ceea ce indică o cerere puternică de spații de retail în Nord-Vestul Bucureștiului.

« Ne aflăm într-o etapă de maturizare a pieței de retail, iar dezvoltarea parcului comercial Colosseum survine pe fondul rezultatelor bune obținute în ultimii ani și, totodată, a cererii în creștere de spații comerciale în această zonă a capitalei. Noul proiect se bucură de sprijinul retailerilor și al clienților. Scopul nostru este de a consolida și confirma poziția strategică pe care Colosseum Retail Park o ocupă în prezent ca principală destinație comercială din Nord-Vestul Bucureștiului.», a declarat Mihai Dinu, Center Manager Colosseum Retail Park. 

Construcția Colosseum Mall va fi demarată în cea de-a doua jumătate a anului curent, iar inaugurarea va avea loc în prima jumătate a anului 2019.

« Colosseum Mall va fi deschis în prima jumătate a anului 2019 și va aduce un concept nou și modern de retail, într-o piață sofisticată cum este cea din București. Ne concentrăm să oferim clienților noștri experiențe excelente de shopping și petrecere a timpului liber,  având  un mix de chiriași personalizat de restaurante și fast food, distracție, precum și unele dintre cele mai cunoscute branduri locale și internaționale de îmbrăcăminte și accesorii care operează în prezent pe piața din România. Am primit răspunsuri pozitive din partea unora dintre cei mai mari operatori activi pe segmentul de fashion și petrecere a timpului liber. Operatorul român de  cinematografe multiplex „Happy Cinema” și cel mai mare operator de fitness din România, „World Class” vor completa componenta de facilități recreative a centrului comercial. Vom anunța în scurt timp brandurile care vor fi găzduite în acest proiect inedit ce urmează să prindă contur în Nord-Vestul capitalei.», a adăugat Doinița Ilie – MRICS, Leasing Manager Jones Lang La Salle.

Proiectul presupune și dezvoltarea unei zone de birouri clasa A pe o suprafață inchiriabila de 1,500 mp, care va fi destinată cu precădere operatorilor de servicii medicale.

Ca urmare a extinderii suprafeței comerciale, parcarea exterioară va fi suplimentată cu 750 de locuri, fiind luată în considerare realizarea unor zone de parcare dedicate persoanelor cu dizabilități, angajaților, operatorilor comerciali, precum și punctelor de încărcare pentru automobilele electrice. Numarul total de locuri de parcare va fi de 2,760.

Autor: Ioana Galeș
Foto:Colosseum Retail Park
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply