Get this Widget

Colt anunță extinderea rețelei IQ Network în Europa Centrală și de Est

0

Colt Technology Services a anunțat astăzi extinderea rețelei Colt IQ Network în Europa Centrală și de Est, încurajând astfel transformarea digitală a companiilor din regiune printr-o ofertă de servicii rapide, la cerere, pentru conexiuni de bandă largă.

Colt investește în regiune ca răspuns la creșterea economică rapidă din zonă, oferind rețele de bandă largă pentru a putea asigura succesul și prosperitatea companiilor locale

Extinderea rețelei va conecta puncte majore din regiune cu peste 7.000 de km de infrastructură nouă a rețelelorde bandă largă. Orașele ce vor fi conectate sunt: Sofia (Bulgaria), Zagreb (Croația), Brno (Cehia), Praga (Cehia), Budapesta (Ungaria), Cracovia (Polonia), Varșovia (Polonia), București (România), Belgrad (Serbia) și Bratislava (Slovacia). Pe lângă conectarea orașelor enumerate mai sus, extinderea rețelei Colt va conecta și 10 centre de date cu ajutorul unor echipamente Ciena și a pachetelor de date Cisco.

Conectivitatea este factorul cel mai important pentru viitorul fiecărei economii, pentru Europa Centrală și de Est, iar Colt poate fi un pion cheie în dezvoltarea competitivității piețelor, crescând productivitatea și venind în întâmpinarea viitoarelor cerințe ale inițiativelor din regiune. În ultimul an, am anunțat extinderea rețelei Colt IQ Network în Europa, Asia și America de Nord. Suntem hotărâţi să ne asigurăm că putem face față cererilor venite din partea companiilor locale și internaționale, că le putem servi pe măsura aşteptărilor, și că putem contribui la creșterea economică mondială”, declară Carl Grivner, CEO Colt Technology Services.

Autor: Mihai Colț
Foto: Colt Technology Services
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply