Get this Widget
Cursul BNR
22 Ian 2018
 EURO = 4.6656 RON
 USD = 3.8059 RON
Cursul BNR
19 Ian 2018
 EURO = 4.6614 RON
 USD = 3.7984 RON
Mountain View
Mountain View

Concurență pentru fiecare post vacant în Sănătate. La Spitalul ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 136 de candidați se luptă pentru 23 de joburi

0

Vacantarea unor posturi în Sănătate duce la adevărate lupte între candidații dornici să intre în system. La Spitalul Judeţean de Urgenţă ”Sf. Ioan cel Nou” Suceava, de exemplu, pentru 23 de posture libere s-au înscris la concurs 136 de candidați. Doar pentru cele 10 joburi de asistent medical generalist există o listă cu 70 de concurenți.

Economistul Vasile Rîmbu, managerul unității medicale din Suceava, a declarat că pentru un post de asistent medical debutant s-au înscris 11 candidaţi, pentru şase posturi de infirmiere 14 candidaţi, 35 de candidaţi pentru trei posturi de îngrijitoare, patru candidaţi pentru două posturi de asistent medical generalist la Laboratorul de Imagistică Medicală şi Radiologie pentru aparatul RMN, precum şi doi candidaţi pentru un post vacant de asistent medical principal.

Candidații înscriși în concurs vor susține probele scrise la Consiliul Judeţean, în sala ”Ştefan cel Mare”, pentru asistent medical generalist şi debutant, în condiţiile în care sunt mulţi candidaţi. De asemenea, pentru posturile de asistent medical de radiologie, asistent medical principal, infirmiere şi îngrijitoare examenul se va desfășura în sala de şedinţe a spitalului.

Toți candidaţii care obţin minimum 50 de puncte din totalul de 100 pot participa la interviu, după soluţionarea contestaţiilor la proba scrisă. “Ne bucură că există concurenţă mare. (…) Cei care vor promova concursul sunt dintre cei care au muncit, s-au pregătit şi pot confirma aşteptările noastre (…) Majoritatea candidaţilor sunt cadre tinere, cu experienţă puţină, dar cu disponibilitate maximă în a învăţa”, a spus managerul spitalului.

Autor: Mădălina Lazăr
Foto: Pixabay.com

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply