Get this Widget

CONCURS: Câștigă cea nouă colecție de literatură pentru copii apărută la Corint Junior

10

Te invităm la concurs! Editura Corint Junior și  Ordinea Zilei te premiază cu cea nouă colecție de literatură pentru copii apărută pe piața din România, la Corint Junior.

Pentru a putea câștiga unul dintre cele două premii puse la bătaie de Ordinea Zilei trebuie să urmezi pașii de mai jos:

*dă like paginii oficiale de Facebook a Editurii Corint

*dă like paginii de Facebook Ordinea Zilei și dă share pe pagina ta de Facebook articolului de pe Ordinea Zilei

*scrie în secțiunea comentarii răspunsul la întrebarea Care este cea mai nouă colecție de literatură pentru copii apărută la Corint Junior?

Concursul începe astăzi 7 mai 2018 și durează până pe 17 mai 2018. Câștigătorii urmează să fie anunțați pe 18 mai 2018. Extragerea celor doi câștigători se face computerizat,cu ajutorul programului Random.org. La concurs pot participa doar persoanele cu rezidență în România.

Mult succes!

Update- 18 mai 2018. Au fost stabiliți cei doi câștigători. Este vorba despre Alin Gabriel Lazăr și Mădălina Niculae. Cei doi sunt rugați să transmită până luni, 21 mai pe redactie@ordineazilei.ro adresa unde le putem vira premiul. Vă așteptăm și la următorul concurs!

Despre Smart Age. Lecturi inteligente

Colecția Smart Age este dedicată copiilor de peste 12 ani, care vor înțelege imediat că toate cărțile acestei colecții sunt pentru ei, copiii isteți de la gimnaziu care se pregătesc să citească nu numai lecturi recomandate de părinți și de bunici, ci și să intre în era lecturilor alese de ei înșiși. Cărțile din această colecție au fost alese cu grijă dintre titlurile care au primit prestigioase premii internaționale pentru valoarea lor literară, precum și pentru valoarea lor de instrumente de formare, la copii, a unor atitudini pozitive față de problemele reale din viața cotidiană. Eroii acestor cărți au vârsta cititorilor și sunt, ca și cititorii, inocenți, amuzanți și isteți. Cu siguranță vor atrage toată simpatia copiilor, care se vor regăsi în cel puțin o trăsătură a personajelor: independența, loialitatea față de prieteni, curiozitatea, spiritul de aventură, optimismul și, firește, istețimea.

Colecția Smart Age este coordonată de Nona Rapotan, care conduce și una dintre cele mai active platforme culturale on-line din România, Bookhub. Nona Rapotan, profesoară, a absolvit Filosofia și a fost implicată în foarte multe proiecte culturale dedicate mai ales promovării lecturii în rândul copiilor.

În colecția Smart Age au apărut trei titluri fascinante, care vor stârni curiozitatea copiilor:

1.Lămâi, cărți și prieteni de Jo Cotterill este o emoționantă poveste despre o fetiță de 12 ani, care, cu ajutorul lecturii și al prietenilor, reușește să treacă peste durerea produsă de pierderea mamei.

2.Ne vedem în Cosmos, prieteni! de Jack Cheng este o călătorie pe care un puști ingenuu și foarte simpatic o face pentru a înțelege ce înseamnă împlinirea visurilor alături de familie și de prieteni.

3.Lista lui Sputnik, cățelul extraterestru de Frank Cottrell Boyce este o carte în care întâmplările se petrec într-un ritm năucitor, dar care are un mesaj profund: „acasă” este locul în care prietenii și familia sunt împreună.

Cărțile sunt disponibile în librăriile din țară și pe site-ul Editurii Corint.

 

Facebook Comments

Share.

10 comentarii

  1. Constantina Teodora on

    Cea mai nouă colecție de literatură pentru copii apărută la Corint Junior este colecția Smart Age.

    Facebook: Constantina Teodora

  2. Pingback: Câștigă cea nouă colecție de literatură pentru copii apărută la Corint Junior – Concursuri Online

Leave A Reply