Get this Widget
Cursul BNR
22 Ian 2018
 EURO = 4.6656 RON
 USD = 3.8059 RON
Cursul BNR
19 Ian 2018
 EURO = 4.6614 RON
 USD = 3.7984 RON
Mountain View
Mountain View

Cristian Berea este noul Channels Director Xerox România

0

Cristian Berea este noul Channels Director al companiei Xerox România Echipamente și Servicii, înlocuind-o pe Francisca Hogescu-Lebrun, care a preluat la rândul său funcția de Country General Manager al companiei la începutul lunii iulie.

În noua sa funcție, Cristian Berea este responsabil de coordonarea întregii rețele de parteneri și reselleri Xerox, precum și de activitățile desfășurate prin canalele de vânzări indirecte de echipamente și servicii.

Preluarea de noi responsabilități este întotdeauna o provocare și o ocazie de a-ți depăși limitele și sunt sigur că alături de o echipă de specialiști atât de bine pregătiți precum sunt colegii mei voi îndeplini cu succes obiectivele pe care le implică noul rol. Lucrez de peste 11 ani cu partenerii și resellerii Xerox România și voi continua în noul rol să contribui la diversificarea rețelei de parteneri și la dezvoltarea business-ului desfășurat prin intermediul canalelor de vânzări indirecte,” afirmă Cristian Berea.

Cristian Berea s-a alăturat echipei Xerox în 2007 pe poziția de Channel Trainer & Reseller Development Manager. În 2010 a fost numit Business Partner Manager pe zona de Est a țării în cadrul departamentului de vânzări indirecte (GMO). În 2016 a fost promovat în funcția de GMO Sales Manager, ocupându-se de coordonarea echipei de Business Partners Managers pentru partenerii strategici, iar, începând cu 2017, a coordonat întreaga echipă de BPM pentru rețeaua de parteneri.

Cristian a absolvit Universitatea Politehnica din București, specializarea Microelectronice, și a urmat un program de masterat în Marketing Internațional la Academia de Studii Economice din București. De asemenea, a participat la numeroase conferințe, training-uri și cursuri de dezvoltare profesională.

Autor: Mihai Colț
Foto: Xerox România
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply