Get this Widget

Cristian Pletea a câștigat turneul de tenis de masă Europe Youth Top 10

0

Cristian Pletea a câștigat turneul de tenis de masă Europe Youth Top 10, competiție care a avut loc în Vila Rea, Portugalia. Jucătorul român și-a adjudecat şapte victorii din nouă partide.

Este al patrulea titlu pe care sportivul îl câștigă la Europe Youth Top 10. În clasamentul final, Pletea, italianul Matteo Mutti şi francezul Irvin Bertrand au avut câte 7 victorii şi 2 eşecuri, diferenţa fiind făcută la numărul de seturi – 33-14 pentru Pletea, 29-11 pentru Mutti şi 30-14 pentru Bertrand. Rareş Şipoş s-a clasat pe locul cinci, cu 6 victorii şi 3 înfrângeri.

La junioare, Andreea Dragoman a ocupat locul al doilea (7 victorii, 2 eşecuri), iar Tania Plăian s-a clasat a treia (6 succes, 3 înfrângeri), concursul fiind câştigat de sârboaica Sabina Surjan, cu 9 victorii.

La cadete, campioana europeană Elena Zaharia s-a clasat pe locul al treilea, cu 6 victorii şi 3 înfrângeri. Franţuzoaica Prithika Pavade a câştigat titlul, cu 9 victorii, iar a doua a fost rusoaica Elizabet Abraamian, cu 8 victorii şi un eşec.

Autor: Mihai Colț
Foto: Federația Română de Tenis de Masă

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply