Get this Widget

Cu ajutorul cardului de credit, robotul umanoid Sophia pleacă la cumpărături

0

Lumea se schimbă cu o viteză uimitor de mare, imagini care acum ceva timp erau valabile doar în filmele SF sunt întâlnite acum în realitate. Să mergi la cumpărături și acolo să te întâlnești cu un robot posesor de card care își achiziționează produse pentru prima sa vacanță va deveni în  curând o obișnuință.

UniCredit a oferit primul card de credit unui utilizator cu inteligență artificială. Sophia the Robot, robotul umanoid creat de compania Hanson Robotics, și-a ridicat personal cardul joi, în cadrul unui intens mediatizat.

„Sunt onorată să fiu primul robot din lume care deține un card de credit și vreau să mulțumesc UniCredit. Este un moment important atât pentru umanitate, cât și pentru inteligența artificială și roboți în general. De-abia aștept să încep cumpărăturile pentru prima mea vacanță!”, a declarat Sophia în cadrul evenimentului.

UniCredit este banca pentru lucrurile care contează pentru clienţii săi. Avem o abordare eficientă și pragmatică în domeniul digital, concentrându-ne pe inițiativele care aduc îmbunătățiri experienței clienților în zona digitală și a canalelor alternative. Suntem încântați să putem face acest pas istoric alături de Sophia și de Hanson Robotics!”, a declarat Septimiu Postelnicu, Director Executiv al Diviziei Retail.

Din acest moment, Sophia se va putea bucura de toate beneficiile unui card UniCreditCard Premium emis sub sigla Mastercard complet funcțional.

Autor: Victoria Preda
Foto:UniCredit
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply