Get this Widget

Cu Natalia în bucătărie :Sushi din legume

0

Aperitivele cu dovlecei sunt deseori preferate la masa de sărbătoare. Acestea se prepara foarte simplu, rapid, din cele mai accesibile ingrediente,ce sunt mereu prezente în bucătărie.
Vă propun una din variante..

Ingrediente necesare:
2 dovlecei tineri
1 roșie
4 ardei medii (copţi la rolă)
3 linguri de ulei
doi căței de usturoi
150 gr de mozarela sau alt caşcaval

Mod de preparare:
Dovleceii îi tăiam fâșii lungi cu ajutorul unui cuţit bine ascuţit. Prăjiți feliile  intr-o tigaie cu puţin ulei încins, pe ambele părți.
Din ulei sare și usturoi pregătim un mujdei.
Mozarela se taie bare, iar roșia la felii.
Pe o bucată de folie alimentară se așează câteva felii de dovlecel, se ung cu mujdei, se așează o fâșie de ardei, mozarela și roșia la un capăt, şi se rulează cu ajutorul foliei. Se taie bucăți. Se înfrumusețează cu verdeaţa.

Pofta buna!!!!

Autor: Natalia Enachi
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply