Get this Widget

David Jordan, noul CEO al grupului Policolor – Orgachim

0

Boardul director al grupului Policolor – Orgachim anunță schimbări în structura echipei de top management. Astfel, acesta îl numește pe David Jordan în funcția de Group CEO Policolor – Orgachim.

David Jordan este unul dintre cei mai experimentați specialiști în Operațiuni și Supply Chain din Europa Centrală și de Est. El a condus structura de Manufacturing și Logistic Supply Chain a Unilever în Orientul Mijlociu între 1999 și 2003, pentru ca apoi să coordoneze din București  activitatea de Supply Chain a Unilever din Sudul Europei Centrale. În ultimii ani a oferit consultanță în management de Operațiuni și Supply Chain mai multor companii din Europa Centrală și de Est, în special din România și Bulgaria, din domeniile farmaceutic, FMCG, agrochimic și tipografic.

“Am în față provocarea de a aduce valoare adăugată operațiunilor și proceselor existente pe întregul lanț logistic al Policolor, de la producție, la depozitare și distribuție, totul într-un domeniu extrem de competitiv, alături de o echipă excelentă de profesioniști. În calitate de lider pe piața de lacuri, vopsele și rășini din Europa de Est, grupul Policolor – Orgachim se confruntă cu provocări legate de administrarea unui portofoliu în expansiune, întâmpinarea exigențelor tot mai crescute din partea clienților, presiunile pe costuri, totul cu respectarea unui cadru legal complex, specific acestui domeniu. Tocmai de aceea, menținerea standardelor crescute de exigență și calitate, îmbunătațirea operațiunilor și urmărirea cu perseverență a viziunii grupului vor conduce la furnizarea unor servicii tot mai bune către piețele pe care activăm, timp în care putem oferi o eficiență sporită întregului model de business”, afirmă noul CEO al Policolor- Orgachim, David Jordan.

Experiența lui David Jordan vine în întâmpinarea următoarelor obiective asumate de organizație, compania fiind în etapa în care pe lângă construcția unei fabrici noi, demarează și proiectul propriului centru modern de distribuție și logistică.

Autor: Ioana Galeș
Foto:Policolor

 

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply