Get this Widget

Deloitte România se mută în clădirea The Mark

0

Deloitte România a semnat contractul de închiriere pentru a-și muta birourile în clădirea The Mark, aflată în vecinătatea Pieței Victoriei, în prima jumătate a anului 2019. Aproximativ 700 de angajați care lucrează în prezent în clădirea America House vor ocupa ultimele opt etaje ale turnului închiriat de Deloitte România, însumând peste 8.500 de metri pătrați.

Acest pas marchează o nouă etapă în dezvoltarea Deloitte România, care a devenit, în cei 26 de ani de prezență locală, unul dintre liderii pieței de consultanță și audit și unul cei mai căutați angajatori. Viitorul nostru sediu va oferi spațiul ideal pentru a cultiva potențialul organizației, creând un mediu de lucru spațios, plăcut și multifuncțional, care va facilita atât munca în echipă, cât și relaxarea, precum și interacțiunea cu clienții noștri, fiind amplasat într-o zonă centrală și ușor accesibilă”, a declarat Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România.

Clădirea de birouri The Mark este deținută de compania austriacă S IMMO AG, iar contractul de închiriere a fost intermediat de Knight Frank România.

Autor: Victoria Preda
Foto: Deloitte România
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply