Get this Widget

Deloitte România și EC-Council au încheiat un parteneriat

0

Deloitte România și EC-Council au încheiat un parteneriat pentru programele acreditate ANSI 17024 și GCHQ, Certified Ethical Hacker (C|EH), Certified Security Analyst (ECSA) și Computer Hacking Forensic Investigator (C|HFI).

Deloitte România crede că schimbarea constantă este noua normă în business-ul zilelor noastre și, în acest mediu în continuă schimbare, trebuie să fim gata să acționăm într-o clipă. De aceea, în efortul de a consolida forța de lucru din domeniul securității informaționale din România și din Europa Centrală prin intermediul unor programe certificate precum CEH, ne bucurăm să anunțăm încheierea acestui parteneriat cu EC-Council”, a spus George Daniliuc, Manager Deloitte Cyber Academy România.

Un Certified Ethical Hacker este un profesionist calificat care înțelege și știe cum să găsească punctele slabe și vulnerabilitățile în sisteme țintă și folosește aceleași cunoștințe și instrumente ca un hacker rău intenționat, dar într-o manieră legală și legitimă pentru a asigura securitatea sistemelor țintă. Acreditarea CEH certifică persoanele în specifica disciplină de Ethical Hacking în securitatea rețelelor, dintr-o perspectivă vendor-neutră.

Securitatea informațională reprezintă un risc major strategic pentru orice individ. Trăim într-o lume în care progresul în tehnologie adeseori depășește viteza cu care noi ne putem adapta. În acest haos, certificările bazate pe competențe înalte pot oferi stabilitate. Suntem optimiști că acest parteneriat cu Deloitte România îi va ajuta pe profesioniștii actuali și viitori în securitate informațională să prevină amenințările atacurilor cibernetice cu care se confruntă zi de zi”, a spus Jay Bavisi, Președinte EC-Council Group.

La rândul său, Andrei Ionescu, Partener Consultanță în Managementul Riscului Deloitte România, a spus: “Deloitte are o preocupare în domeniul securității cibernetice de peste 20 de ani, inovând continuu și dezvoltând parteneriate cu numeroase organizații din domeniu, cu rezultate remarcabile, apreciate atât de clienți cât și de organisme de cercetare de piață precum Gartner, Forrester sau IDC. Deloitte Cyber Academy a apărut ca urmare a conștientizarii  faptului că educația stă la baza creării unei culturi organizaționale și a creșterii oricărei companii, astfel că investim și alocăm resurse solide în cadrul acestui demers”.

Scopul cursului este de a ajuta profesioniștii să stăpânească o metodologie etică de hacking care poate fi folosită în testele de penetrare sau în situații de hacking etic. După obținerea acestor  certificări, profesioniștii vor avea competențe de hacking etic aflate la foarte mare cerere, concomitent cu certificatul recunoscut internațional de Ethical Hacker.

Autor: Ioana Galeș
Foto:Deloitte România
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply