Get this Widget

Dent Estet investește două milioane de euro în Sibiu

0

Dent Estet își continuă investițiile în țară. Grupul a deschis, la începutul acestui an, două noi clinici. Proiectele sunt dezvoltate în Sibiu.

Valoarea investiției în cele două noi unități se ridică la aproape două milioane de euro, cea mai mare investiție în segmentul de clinici stomatologice din Sibiu și din regiune.

Deschiderea celor două noi clinici de la Sibiu se înscrie în strategia de business a companiei în ceea ce privește planurile de investiții și extindere în alte orașe din țară, în afara Bucureștiului. Pe lângă cele două clinici din Sibiu și cele șapte din București (patru pentru adulți, două clinici Dent Estet 4 Kids și o clinică Dent Estet 4 Teens), Dent Estet mai este prezentă în Timișoara, cu o clinică pentru copii.

Piața de servicii stomatologice s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani. Suntem foarte încântați să aducem la Sibiu leadershipul și modelul de business pe care Dent Estet și l-a asumat cu succes încă de acum 20 de ani. După parteneriatul strategic cu Polisano de acum doi ani, ne consolidăm, astfel, prezența la nivel regional, dar și aria de servicii oferite pacienților. Poziționat în inima țării, Sibiul este o alegere strategică în planul nostru de investiții și ne propunem ca în scurt timp să polarizeze și pacienți din județele învecinate inclusiv pe segmentul de stomatologie”, spune Mihai Marcu, Președintele Consiliului de Administrație al MedLife.

Autor: Sofia Filip
Foto: Dent Estet
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply