Get this Widget

Două grădinițe din Sectorul 4, deschise pe perioada verii. Părinții își pot înscrie copiii

0

Bucureștenii care locuiesc în Sectorul 4 și nu au cu cine să-și lase acasă copiii preșcolari pe perioada verii au posibilitatea de a-i duce la grădiniță. Administrația locală a decis prelungirea programului a două grădinițe în lunile iulie și august.

Astfel: Grădinița “Panseluța”, cu sediul în strada Panselelor, nr. 38 – 40, îi va aștepta pe micuți în perioada 1-31 iulie 2018, iar Grădinița nr. 30, cu sediul în Bulevardul Dimitrie Cantemir, nr. 16 A, va fideschisă în perioada 1-31 august 2018.

Părinții pot completa cererile de înscriere între 18 și 22 iunie, în limita locurilor disponibile (maximum 90 de copii).

“Pentru că toate celelalte grădinițe urmează să-și închidă porțile de la 1 iulie, ne-am gândit să venim în întâmpinarea părinților care sunt nevoiți să găsească soluții sigure pentru îngrijirea celor mici, în vara acestui an. Menționez că, în prezent, aproximativ 600 de copii sunt înscriși în învățământul preșcolar din sectorul 4, dar, din păcate, nu toți se vor putea bucura de supravegherea părinților sau a bunicilor pe toată perioada vacanței. Pentru aceștia vom asigura, însă, câte un loc în cele două grădinițe care rămân deschise, unde vor fi îngrijiți și vor participa la activități care să le stimuleze dezvoltarea personală și interpersonală, să-i pregătească pentru viață, să-i ajute să-și dezvolte armonios personalitatea” a spus Ana Maria Mocăniță, director general al Direcției de Administrare a Unităților de Învățământ Sector 4.

Autor: Mădălina Lazăr
Foto:Pixabay.com
Facebook Comments

Share.

Leave A Reply