Get this Widget

Edenred România a cumpărat Benefit Online

0

Edenred România a cumpărat compania Benefit Online, cea mai mare platformă de beneficii extrasalariale flexibile din România, fondată cu 6 ani în urmă de antreprenorii Adrian Sârbu și Stelian Bogza.

« Prin achiziția Benefit Online, Edenred își extinde oferta de soluții digitale, acompaniind  fiecare nivel al ecosistemului de pe piața muncii (angajați, angajatori, furnizori de beneficii). Vrem să le oferim acestora atât libertatea, cât și instrumentele, pentru a-și configura ei înșiși strategia și beneficiile adaptate fiecărei companii și fiecărui salariat. Digitalizarea, diversificarea, inovația permanentă sunt parte din identitatea noastră, astfel că Benefit Online ne este un partener firesc și suntem mândri să susținem și să dezvoltăm platforma împreună de aici înainte » , a declarat Dana Sîntejudean, General Manager Edenred România & Moldova.

În urma tranzacției,  brandul Benefit Online va continua să se dezvolte cu aceeași echipă de management și operațională, beneficiind în plus de resursele de inovație, tehnologie și suport comercial ale Grupului Edenred.

« Avem încredere că împreună cu echipa Edenred și alăturându-ne competențele profesionale vom crea o experiență superioară pentru utilizatorii platformei Benefit Online, vom putea diversifica și mai mult paleta de furnizori și totodată vom putea extinde mai rapid soluția atât către noi companii din România, cât și din alte piețe din Europa » , a declarat Stelian Bogza, cofondator Benefit Online.

« Serviciile pe care le oferim clienților noștri actuali rămân neschimbate și vom continua să dezvoltăm business-ul curent alături de Edenred, dublat de preocuparea permanentă de a dezvolta noi soluții de retenție și loializare pentru companiile din România » , a declarat Adrian Sârbu, cofondator Benefit Online.

Tranzacția este supusă aprobării Consiliului Concurenței.

Autor: Victoria Preda
Foto: Edenred România

 

 

Facebook Comments

Share.

Leave A Reply